پاسخ این سؤال وابسته به میزان کالری دریافتی و تمرین مقاومتی میتواند فرق داشته باشد اما به طورکلی فرض کنیم فرد در مازاد کالری است و تمرین مقاومتی نیز انجام میدهد.
در مطالعهای بر روی بانوان ورزشکار، افراد را به دو گروه تقسیم کردند:
گروه پروتئین بالا: این گروه روزانه به ازای هر کیلو از وزنش: 2.5 گرم پروتئین مصرف میکرد یعنی یک فرد ۵۰ کیلوگرمی باید ۱۲۵ گرم روزانه پروتئین مصرف میکرد و همچنین کالری خود را ۲۵۰ کالری در روز افزایش دادند و ۴ روز تمرین مقاومتی (بدنسازی انجام میدادند)
گروه پروتئین پایین: این گروه به ازای هر کیلوگرم از وزن بدنش، ۹. گرم پروتئین مصرف میکرد و همچنین کالری دریافتی را ۲۵۰ کالری کاهش دادند و تمرین آنها نیز مشابه گروه دیگر بود
پس از اتمام ۸ هفته نتایج نشان داد که گروه پروتئین بالا ۲٫۱ کیلوگرم عضله بدست آورده است و گروه دیگر برخی عضله از دست دادند و برخی نیز تغییرات مشاهده نکردند.
نکات:
۱-با وجود اینکه پروتئین بالا در نتایج بسیار تأثیرگذار بود اما برابر نبودن کالری نیز تأثیر زیادی داشت در صورت برابر بودن کالریها میتوانست نتایج کمی متفاوت باشد ولی به طورکلی اگر قصد افزایش توده عضلانی خود را دارید علاوه بر پروتئین کالری دریافتی خود را حداقل ۳۰۰ کالری افزایش دهید.
۲-برای به حداکثر رساندن رشد عضلانی عمده تحقیقات نشان دادهاند پروتئین بین 1.6 – 2.2 گرم بر کیلوگرم کافی است اما اگر قصد دارید از مزیتهای بسیار مصرف پروتئین بهرهمند شوید 2.5 گرم بر کیلوگرم گزینهی بسیار مطلوبی است.
۳-این میزان افزایش توده ی عضلانی برای افراد با سابقه ی ورزشی و تمرینی بود، بانوان مبتدی می توانند دوبرابر این مقدار هم توده ی بدون چربی بدست بیاورند، یعنی اگر افراد در این مطالعه ۷. کیلوگرم در یک ماه عضله بدست آوردند بانوان تازه کار می توانند ۱.۴ کیلوگرم عضله در یک ماه بدست بیاورند.